Cykel Zonen

Cykelhandler, Århus

#3/26
8,3/10
Senest bedømt: Jun. 2014
7
# 7

Det billigste sted jeg har kendt til i århus til dags dato!

Virkelig hurtig (vi snakker samme dag) til fixe cyklen hvis man ikke rammer de mest travle tidspunkter :)

Når jeg en dag flytter fra området vil jeg blive ved med at vende tilbage hertil!

# 6

Professionel kundebetjening. Sms-service der fungerer!

# 5

Rigtig venlige mennesker, der giver en fair pris. Meget anbefalelsesværdigt!

# 4

Selv efter jeg er flyttet væk fra området, er det det eneste sted jeg går hen med min cykel. De er så søde, og det er billigt samtidig.

# 3

Jeg går aldrig andre steder hen længere. Det er det sted, jeg er blevet behandlet bedst, og så er det endda det billigste, og de er hurtigere end så mange andre steder. Billigt, hurtigt og altid med et smil.

# 2

Har fået lappet min cykel en gang hos dem. Det er billigt og pålideligt. Eneste anke er, at de først åbner kl 12 i hverdagene.

# 1

Har været hos dem et par gange, og de tilbyder en hurtig og billig løsning. Man bliver altid modtaget med et smil. Og man kan mærke at de ikke er ude på at snyde en, men derimod kommer med en billig løsning.

Del dine oplevelser og erfaringer med Cykel Zonen til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Cykel Zonen det rette omdømme.

Cykel Zonen
Paludan-Müllers Vej 738210 Århus V

Om Cykel Zonen

Denne side indeholder informationer om Cykel Zonen i Århus. Cykel Zonen tilhører kategorien cykelhandlere. Du kan også finde andre cykelhandlere i Århus samt se bedømmelser og selv bedømme.

Cykel Zonen er bedømt 7 gange. 7 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 8.7, og det vejede gennemsnit er 8.3 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Cykel Zonen. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Cykel Zonen det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.