Bymarkskolen

Skole, Hobro

#2/11
6,5/10
Senest bedømt: 2010
1
Få, Gamle
# 1

God skole, der ikke er for stor. Engagerede lærere og ledelse af skole. De fysiske rammer er gode og vi kan kun sige at vi er kede af at vores børn ikke kan få hele deres skolegang der.

Del dine oplevelser og erfaringer med Bymarkskolen til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Bymarkskolen det rette omdømme.

Bymarkskolen
Søndre Ringvej 99500 Hobro

Om Bymarkskolen

Denne side indeholder informationer om Bymarkskolen i Hobro. Bymarkskolen tilhører kategorien skoler. Du kan også finde andre skoler i Hobro samt se bedømmelser og selv bedømme.

Bymarkskolen er bedømt 1 gang. 1 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 8.0, og det vejede gennemsnit er 6.5 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Bymarkskolen. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Bymarkskolen det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.