Peter Jensen

#1
Peter Jensen
1 bedømmelse
14.09.2009

Vi har nu besøgt Gourmetgården 3-4 gange både til frokost og middag. Vi vil varmt anbefale alle at ta' sig tid til at besøge denne restaurant. Frokost talerkenen består udelukkende af gode dansk råvarer. Silden og fiskefileten er begge hjemme lavet, kødet er godt og smagfuldt. De serverer det på en samtidig behagelig og "fornem" måde. Alle bliver hørt og får en forklaring.

Middag er ligeså en stor oplevelse hvad enten det drejer sig om en menu eller a la carte. Alle råvarer er flot behandlet og kokkens [..] tilberedninger er "lige i øjet" - smag deres fiskeretter og få et indblik i hvordan man lærer at spise ordentlig fisk eller ta' deres ret med svinekæber og få en fantastisk oplevelse.

På vinkortet, som er ret beskedent men MEGER flot, stikker især deres italienske vin af fra resten. Deres italienske Chardonney til fisk og foreretter, eller Chianti til de lyse kødretter eller Valpolicella Ripasso til de mere tunge kødretter er HELT som at komme i himlen.

[..]

Flot servering og go' service.

Rigtig go' mad og dejlig vin.

Fine og hyggelige lokaler og sidst men ikke mindst go kaffe.

Tak
Winnie og Peter