Mikkel Jørgensen

#1
Mikkel Jørgensen
1 bedømmelse
24.09.2011

Jeg har aldrig skrevet en anmeldes af en restaurant før af den simple årsag at jeg aldrig har været på så dårlig en restaurant som Fortet i greve.

Vi ankom og fik at vide at køkkenet først åbnede om 5 min. men vi måtte da godt tage plads. Lidt underlig besked at komme med men ok den var så modtaget.

Vi bestilte drikke varer og bestilte mad efter 10 min. Vand koster 15 kroner iøvrigt.

Bestilte en rødspætte med fritter og en Fortets burger, fik at vide at rødspætte med fritter kun var til børn så den ville koste dobbelt pris hvis vi ville have den, dette stod der intet om på kortet og det var lidt pinligt.

Burger til 118,- kroner kommer på bordet med fritter der er overpøset med estragon oregano blanding, ikke særligt lækkert, det bliver påpæget men intet bliver gjort ved det. [Tjeneren] går blot tilbage til baren på trods af [..] lige havde sagt [..] ville sige det til kokken, jeg ville have haft nogle fritter uden oregano! Der står ikke på menuen at der er oregano på fritterne og jeg kan ike lide smagen af det og har aldrig set det på pomfritter før.

Burger er lunken og kødet kedeligt og smagsløst samt råt i midten, dette bliver ligeledes påpæget til en af [tjenerne] da [..] kommer til bordet og spørger om maden smager. [Tjeneren] tager burger med i køkkenet efterfulgt af samtlige [tjenere] der diskutere hvor vidt den er rå eller ej, de griner også og går så alle ud til kokken med tallerken. Tallerken kommer retur efter et par minutter, kødet har været en tur på grillen med ketchup bacon ost og det hele og så lagt ind i bollen igen, nu havde jeg mistet appetit og de kolde fritter med oregano var heller ikke lokkende, det er heller ikke rart at blive grint af fordi man brokker sig.

Magen til ubehøvlet personale har jeg aldrig oplevet, det stemmer meget godt overens med den anden anmeldes der er her på siden.

Jeg kommer der ALDRIG mere! Det er synd for stedet ligger godt og virker hyggeligt, men mad og service fra personale er helt håbløst.

Det at lave en burger med fritter til 118,- kroner er i sig selv ikke spor svært og hvis man heller ikke kan finde ud af at servere den og håndtere kunder klager så burde man slet ikke drive en restaurant. Dette sted overlever kun pga. deres høje priser, ringe råvarer og lavtlønnede [tjenere].

Stram op!