H. Pedersen

#1
H. Pedersen
1 bedømmelse
13.11.2011

Menu:

Jordskokkesuppe m. skallotteløg & jordskokkechips.

Fyldt kalv rullet i panchetta & ølbraiseret kalvespidsbryst m. bagte skorzonerødder i parmesankurv, kartoffelroulade m. rødbeder & portvins sauce.

Ostetallerken m. lun abrikostærte m. ost & oliventapanade, pecorino i ristet hasselnødder m. friske druer, Blåskimmelost m. kardemomme bagte æbler. Hertil små osteboller.

Ang. forret.
Vi sad og ventede ½ time inden vi fik serveret 2x½ stk. brød med soltørrede tomater i cr. fraiche og vi havde ikke en gang nået at spise dette inden suppen kom på bordet.

Suppen var ikke en gang hvad man betegner som lunken. Vi fik en ny suppe ca. 10 minutter senere.

Vi manglede en tallerken til at lægge brødet på; det er ikke ok at skulle placere brødet på dugen.

Ang. hovedretten:

Kødet var perfekt, men kartoffelrullen så ikke appetitlig ud med rødbederne, hvor farven var løbet ud i kartoflen.

Vi vil anbefale at maden serveres på opvarmede tallerkener for maden bliver alt for hurtigt kold.

Ang. ostetallerkenen:

De små osteboller var én stor ostebolle, der var skåret over, abrikostærten var ikke færdigbagt, men virkede rå og oliventapenaden var i stedet en lille skål med meget salte oliven, der svømmede i meget olie, som man godt kunne have hældt fra.

Betjeningen var venlig men virkede meget stressede ved modtagelsen.

Menuen ser flot ud på spisekortet, men gik ikke op i en højere enhed.

Det trak både fra udsugningen og fra den kolde forgang, så det blev en kold "fornøjelse" at sidde og spise og bagefter at skulle ud og have en kold jakke på.´

C. & H. Pedersen