Anders Pedersen

#1
Anders Pedersen
1 bedømmelse
15.06.2009

Hvis man vil have almindelig dansk mad, kan man trygt tage på Kniv og Gaffel. Vil man have noget, man ikke selv nemt kan svinge sammen, bør man ikke tage derind.

Stort set hele menukortet bestod af bøffer af oksekød med bagte kartofler. De eneste variationer var den tilhørende sovs, og om bøffen var hakket eller et stykke mørbrad. Der var dog også én ret med laks og én ret med hellefisk, men begge så meget ordinære og uinteressante ud. Sovsen til den bøf, jeg fik, så ud til blot at være burgerdressing blandet med paprika. Tilbehøret til måltidet var de sædvanlige ærter og icebergsalat.

Det, jeg godt kan lide ved at gå ud og spise, er at få et måltid, som jeg ikke selv ville kunne have fundet på, eller hvor det hele måske er enkelt, men smager vidunderligt. Det, jeg fik på Kniv og Gaffel, kunne jeg nemt selv have lavet - og jeg kunne have lavet det bedre!