Brændkjærskolen

Skole, Kolding

#6/15
7,5/10
Senest bedømt: 2009
1
Få, Gamle
# 1

Jeg gik i skolen fra 1964 til 1973. Skolen var næsten ny og alt fungerede. Disiplinen nød vi elever, når frikvarters klokken ringede, stillede vi op i klasse rækker i skolegården, og læreren hentede os i gården, så vi kunne marchere ind stille og roligt. Jeg tror nok det er lavet om nu :-) Jeg kan ikke andet end se tilbage på 9 pragtfulde år på Brændkjærskolen.

Del dine oplevelser og erfaringer med Brændkjærskolen til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Brændkjærskolen det rette omdømme.

Brændkjærskolen
Brændkjærgade 926000 Kolding

Om Brændkjærskolen

Denne side indeholder informationer om Brændkjærskolen i Kolding. Brændkjærskolen tilhører kategorien skoler. Du kan også finde andre skoler i Kolding samt se bedømmelser og selv bedømme.

Brændkjærskolen er bedømt 1 gang. 1 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 10.0, og det vejede gennemsnit er 7.5 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Brændkjærskolen. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Brændkjærskolen det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.