Børnehaven Skrænten

Børnehave, Lunderskov

#1/2
6,5/10
Senest bedømt: 2011
1
Få, Gamle
# 1

Børnehuset Lunderskov - afd. Skrænten er en skøn børnehave. Spændende og trygge rammer skabt af vedkommende voksne der vil børn og kolleger og livet i børnehaven. Et ledelsesteam med rødder i praksis der har fingeren på pulsen. Der er plads til forskellighed og ro til at være BARN. En børnehave hvor der altid er noget at fortælle ved lukketid, og hvor også de små historier bliver fortalt. :-)

Del dine oplevelser og erfaringer med Børnehaven Skrænten til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Børnehaven Skrænten det rette omdømme.

Børnehaven Skrænten
Reinholdts Bakke 27 C6640 Lunderskov

Om Børnehaven Skrænten

Denne side indeholder informationer om Børnehaven Skrænten i Lunderskov. Børnehaven Skrænten tilhører kategorien børnehaver. Du kan også finde andre børnehaver i Lunderskov samt se bedømmelser og selv bedømme.

Børnehaven Skrænten er bedømt 1 gang. 1 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 8.0, og det vejede gennemsnit er 6.5 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Børnehaven Skrænten. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Børnehaven Skrænten det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.