Børnehaven Mælkevejen

Børnehave, København

#88/185
5,6/10
Senest bedømt: Sept. 2014
6
# 6

Min søn gik 2 uger i mælkevejen, stoppede da vores forventninger overhovedet ikke blev indfriet. Forinden havde vi fået fortalt at de ville komme udenfor, og de fokuserede meget på nærhed. I de 2 uger var mit barn udenfor en enkelt formiddag, og når vi mødte om morgenen blev der ikke taget imod ham. Kun en par pædagoger gjorde det en af de sidste dage, men da havde vi allerede fundet en anden børnehave til ham, der passede til vores behov. Pædagogerne sad ved deres bord og drak kaffe imens vores søn heller ville lege, og jeg havde en klar forventning om at de i det mindste ville tage imod ham når han var ny. Samt når vi hentede ham om eftermiddagen kunne de ikke fortælle hvordan hans dag var gået.

# 5

Vi flyttede vores dreng fra en børnehave til Mælkevejen, hvilket var den bedste beslutning vi kunne tage. Det er en rigtig dejlig børnehave. Skønt personale, som tager sig tid til børnene og som sætter klare og faste rammer for dem hver dag.

Vi afleverer et glad barn der hver morgen.

# 4

Mælkevejens børnehave på Tycho Brahes Alle, har ansatte som gider være sammen med børn. (Jeg er træt af at se voksne som ikke gider deres job og de børn de gerne skulle inspirere) Det har været en fornøjelse at aflevere vores datter der, fra hun var 2,10 år og til hun gik ud i maj 2009, hvor tiden var kommet til skole og frit.

De ansatte pædagoger er meget lydhøre over for alt hvad du som forældre eller barn skulle have på hjertet og de forsøger det bedste de kan med de midler de nu får stillet til rådighed at give børnene et par gode og lærerige år.

Med så gode og kompetente medarbejdere er det bestemt i orden, at børnehaven er en stor lejlighed og legepladsen en gård (som dog bliver super til de kommende børn) Man må endelig ikke glemme deres skønne bus og hytte i Nordsjælland, som har lært min datter endnu mere om hvordan naturen nu engang hænger sammen. (og meget meget mere)

Stor Ros til Mælkevejens fantastiske leder.

# 3

Vi har haft vores dreng i Mælkevejen i 2½ år fra han var 4 til han var 6 og skulle i skole.

Vi har kun godt at sige om Mælkevejen. Ja, faciliteterne er nedslidte og ja, legepladsen er ikke fantastisk indbydende - men vi oplevede super engagerede ansatte pædagoger og medhjælpere, som er gode til at foretage sig gode, interessante og udviklende aktiviteter med børnene.

Vores dreng var altid sur når han skulle hjem, han ville meget hellere blive i institutionen - hvilket vi kun tog som et sundt og godt tegn på hans daglige trivsel dernede.

Jeg mener det bør være børnenes trivsel, som er udslagsgivende for bedømmelsen. Personale og ikke mindst forældre kan have nok så fine og flotte teoretiske tilgange til aktiviteterne og pædagogikken - men når alt kommer til alt, så handler det om, at vores børn har det godt og glæder sig til at skulle være i institutionen i x-antal timer hver eneste dag - og er glade og har haft en god dag når de kommer hjem om eftermiddagen.

Vi var triste da vi skulle forlade institutionen og savner stadig personalet og mange af de andre børn i huset.

# 2

Heldigvis helt uenig! Min datter er taget glad afsted og kommet lige så glad hjem, siden hun startede i Mælkevejen for 3 måneder siden.

# 1

Jeg havde mit barn i Børnehaven Mælkevejen i 2 måneder - og det var de 2 længste måneder i mit barns liv. Mage til uengageret pædagogik skal man lede længe efter. Jeg var lettet og fuld af lykke da vi endelig fik plads i en anden institution...

Del dine oplevelser og erfaringer med Børnehaven Mælkevejen til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Børnehaven Mælkevejen det rette omdømme.

Børnehaven Mælkevejen
Tycho Brahes Alle 302300 København S

Om Børnehaven Mælkevejen

Denne side indeholder informationer om Børnehaven Mælkevejen i København. Børnehaven Mælkevejen tilhører kategorien børnehaver. Du kan også finde andre børnehaver i København samt se bedømmelser og selv bedømme.

Børnehaven Mælkevejen er bedømt 6 gange. 6 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 5.7, og det vejede gennemsnit er 5.6 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Børnehaven Mælkevejen. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Børnehaven Mælkevejen det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.