Børnehaven Mælkebøtten

Børnehave, Kolding

#2/13
7,7/10
Senest bedømt: 2011
2
Få, Gamle
# 2

Helt enig med forgående anmeldelse. Børnehaven virker meget ressourcefuld, nærværende og omsorgsfuld. Enten er ledelsen utroligt dygtige til at administrere det økonomiske, ellers er der lidt ekstra ressourcer da en del af børnehaven er en special afdeling.

Kan varmt anbefales, dygtige pædagoger.

# 1

Børnehaven Mælkebøtten er et skønt sted for børnehavebørn (og deres forældre). Selvom personalet efterhånden har været der i nogen år, "står de aldrig stille". Violstuen og Smørblomsten har forskellige måder at fungere på i hverdagen, men jeg oplever en interesse i hvert barn, ligegyldigt om det er børn fra den ene eller den anden stue. Der er planlagte aktiviteter, der går igen år efter år, men der er også nye tiltag og arrangementer. Legeplads, gymnastiksal og af og til handicapafdelingens særlige rum giver anderledes aktiviteter at tilbyde børnene. Desuden har børnehaven et samarbejde med musikskolen, som har musikalsk legestue én gang i ugen. Jeg giver børnehaven mine varmeste anbefalinger og krydser fingre for, at også mit 3. barn får plads i dette smørhul. :-) - Her er der nemlig rift om pladserne!

Del dine oplevelser og erfaringer med Børnehaven Mælkebøtten til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Børnehaven Mælkebøtten det rette omdømme.

Børnehaven Mælkebøtten
W Kiørboes Vej 36000 Kolding

Om Børnehaven Mælkebøtten

Denne side indeholder informationer om Børnehaven Mælkebøtten i Kolding. Børnehaven Mælkebøtten tilhører kategorien børnehaver. Du kan også finde andre børnehaver i Kolding samt se bedømmelser og selv bedømme.

Børnehaven Mælkebøtten er bedømt 2 gange. 2 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 9.0, og det vejede gennemsnit er 7.7 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Børnehaven Mælkebøtten. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Børnehaven Mælkebøtten det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.