Børnehaven Kastaniegården

Børnehave, Otterup

#5/6
7,5/10
Senest bedømt: 2007
1
Få, Gamle
# 1

Jeg har for ca 10 år siden arbedjdet som medhjælper i Kastaniegården. Jeg har aldrig oplevet et bedre kollegialt miljø. Det er min overbevisning at dette også smitter af på børnene. Jeg har to små familiemedlemmer, som har gået i børnehaven siden og de er blevet to dejlige og selvstændige individer. Kastaniegården er god til at være med i de aktiviteter som sker i byen, og sammen med de andre institutioner. Derfor har jeg givet min vurdering på 10.

Del dine oplevelser og erfaringer med Børnehaven Kastaniegården til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Børnehaven Kastaniegården det rette omdømme.

Børnehaven Kastaniegården
Søndergade 65450 Otterup

Om Børnehaven Kastaniegården

Denne side indeholder informationer om Børnehaven Kastaniegården i Otterup. Børnehaven Kastaniegården tilhører kategorien børnehaver. Du kan også finde andre børnehaver i Otterup samt se bedømmelser og selv bedømme.

Børnehaven Kastaniegården er bedømt 1 gang. 1 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 10.0, og det vejede gennemsnit er 7.5 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Børnehaven Kastaniegården. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Børnehaven Kastaniegården det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.