Bjarne Hjorth Automobiler

Autoforhandler, Silkeborg

#19/24
3,0/10
Senest bedømt: 2011
1
Få, Gamle
# 1

Tja, hvad skal man sige. Regningen var nok det mest gennemarbejdede. Fejlene var der stadig og de ville ikke høre på kritik. Fik det lavet andet sted, til forøvrigt en lavere pris..

Del dine oplevelser og erfaringer med Bjarne Hjorth Automobiler til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Bjarne Hjorth Automobiler det rette omdømme.

Bjarne Hjorth Automobiler
Hårupvænget 10-128600 Silkeborg

Om Bjarne Hjorth Automobiler

Denne side indeholder informationer om Bjarne Hjorth Automobiler i Silkeborg. Bjarne Hjorth Automobiler tilhører kategorierne autoforhandlere, autoværksteder. Du kan også finde andre autoforhandlere i Silkeborg, autoværksteder i Silkeborg samt se bedømmelser og selv bedømme.

Bjarne Hjorth Automobiler er bedømt 1 gang. 1 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 1.0, og det vejede gennemsnit er 3.0 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Bjarne Hjorth Automobiler. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Bjarne Hjorth Automobiler det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.