Bilhjørnet Næsby

Autoforhandler, Odense

#5/43
6,5/10
Senest bedømt: 2011
1
Få, Gamle
# 1

Fik selv anbefalet firmaet af god bekendt - og den anbefaling giver jeg gerne videre. Såvel ejere som personale yder en absolut god - hurtig - service - og så tømmer de ikke din tegnebog.

Del dine oplevelser og erfaringer med Bilhjørnet Næsby til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Bilhjørnet Næsby det rette omdømme.

Bilhjørnet Næsby
Bogensevej 4135270 Odense N

Om Bilhjørnet Næsby

Denne side indeholder informationer om Bilhjørnet Næsby i Odense. Bilhjørnet Næsby tilhører kategorien autoforhandlere. Du kan også finde andre autoforhandlere i Odense samt se bedømmelser og selv bedømme.

Bilhjørnet Næsby er bedømt 1 gang. 1 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 8.0, og det vejede gennemsnit er 6.5 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Bilhjørnet Næsby. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Bilhjørnet Næsby det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.