Alléskolen

Skole, Fredericia

#1/18
8,0/10
Senest bedømt: 2009
2
Få, Gamle
# 2

Jeg er tidligere elev på Alléskolen (5 år siden), og jeg kan kun sige at jeg er 100% tilfreds. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre skole. Den bedste og mest lærerige periode af mit liv var min tid på Alléskolen. Undervisningen var struktureret på en måde som gjorde den spændende og interessant, og elev-sammenholdet var også rigtigt godt (hvilket også er en vigtig faktor i undervisningen). Jeg kunne sagtens se mine egne børn gå på Alléskolen (når den tid kommer!)

# 1

Alléskolen er den skole i Fredericia der arbejder mest for at ALLE børn skal lære mere uanset deres niveau. Skolen har en fantastisk evne til at rumme børn, fagligt dygtige som svage. Deres leder er parat til at gøre meget for de ansatte, og det er det mest faglige sted i Fredericia

Del dine oplevelser og erfaringer med Alléskolen til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Alléskolen det rette omdømme.

Alléskolen
Nørre Alle 57000 Fredericia

Om Alléskolen

Denne side indeholder informationer om Alléskolen i Fredericia. Alléskolen tilhører kategorien skoler. Du kan også finde andre skoler i Fredericia samt se bedømmelser og selv bedømme.

Alléskolen er bedømt 2 gange. 2 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 9.5, og det vejede gennemsnit er 8.0 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Alléskolen. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Alléskolen det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.