Ådalskolen

Skole, Esbjerg

#9/19
7,2/10
Senest bedømt: 2011
5
Få, Gamle
# 5

Det er den skole i byen med det bedste stisystem omkring og til skolen, så det er fuldstændig meningsløst at nedlægge overbygningen, speciel når man ser på at der lige er indvesteret en stor sum penge på at gøre den moderne nok til at imødekomme tidens krav.

# 4

Peter Hummelgaard
Far til 3 børn på Ådalskolen.

Vi har benyttet skolen siden 2003 og har 3 børn i hhv. 0., 4. og 8. klasse. Første møde med skolen var gennem SFO, og det var en fantastisk start for vores børn, med meget nærværende pædagoger og en leder ud over det sædvanlige, med et engagement der bare smitter af. Åalskolen er en meget favnende skole, der kan håndtere såvel, de bedste og mest resourcestærke elever, men tager også en sikker hånd om de svageste og giver dem troen på, at de nok skal få lært pensum.

Ådalskolen er god til at differenciere undervisningen således, at de dygtigste elever ikke keder sig og de lidt langsommere elever kommer med. Skolen fokusere meget på naturvidenskab og har byens bedste faglokaler og faglærer på dette område. Går man en tur gennem skolen, fremstår den som lys, rummelig og velholdt. I 2009 vandt elever fra skolen 3 priser i nationale naturfagskonkurrencer nemlig "unge forskre" (første plads) og "min vildelste ide" (to anden pladser). Derfor er der for mig ingen tvivl om at skolen skal have topkarrakteren 9.

# 3

Har en meget mærkelig politik på skolen. Det er ok, at ringe til forældrene og spørge, om de kan hente barnet, hvis de ikke selv kan håndtere nogle konflikter, der opstår børnene imellem. Man ser ofte, at børn skal gå 0. klasse om på denne skole.

# 2
# 1

Del dine oplevelser og erfaringer med Ådalskolen til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Ådalskolen det rette omdømme.

Ådalskolen
Åmoseparken 2526710 Esbjerg V

Om Ådalskolen

Denne side indeholder informationer om Ådalskolen i Esbjerg. Ådalskolen tilhører kategorien skoler. Du kan også finde andre skoler i Esbjerg samt se bedømmelser og selv bedømme.

Ådalskolen er bedømt 5 gange. 3 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 7.6, og det vejede gennemsnit er 7.2 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Ådalskolen. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Ådalskolen det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.